p_ozget16 benim de oğlum 10 aylık çoğu geceler 15-20 dk da bir kalktığı bile oluyor bir saat aralıksız uyusa şükrediyorum. 2.ye hamileyim onun da yorgunluğu oluyor. Seyahat planlarımız olduğu için bölünmemesi açısından Eylül sonu bıraktırmayı düşünüyorum. Bi ara denedim aslında ipin ucunu bırakmasaydım gece memesini kesebilirdim ama yorgunluğa dayanamadım daha fazla. Oğlum meme almadığı an nefesi kesilerek ağlama krizine giriyor bu yüzden Baybay night aldım. Gündüzleri iki uyku uyumasını sağladım uykusu geldiğinde ağlama raddesine gelene kadar hep oyaladım. Son uykusuna Yatırmadan önce de karnını doyurup 8-10 damla civarı veriyordum ilk uykuya kolay geçiyordu ilk uykusu genelde 2-3 saat civarı sürüyor sonrası ama tam bir curcuna. Bedenen ve zihnen buna kendinizi hazırlayın. Sabaha kadar ağladı bir ara yorgun düşüp uyuyakaldı uyandı tekrar aynı ağlamalar iki üç gece bu şekilde gitti, ninni söyleyerek kucağımda gezdirip pışpışlayarak uyuttum bir saatten fazla sürüyor bazen 2 saati bulduğu oluyordu ama sonunda yorgun düşüp uyuyordu. Bir kaç gece daha sabredebilseydim memesiz uyuyamaya alışacaktı ama maalesef ne bedenen ne zihnen kendim de hazır olmadığım için yapamadım. Eylül sonuna kendimi hazırladım allahın izniyle başaracağıma inanıyorum, benim oğlum memeyi bırakırsa bırakmayacak çocuk yoktur buna eminim bağımlılığını bu şekilde açıklayabilirim 😂😂