Gu1can Arkadaşlar bebeğim kendini döndürerek uyandırıyor ağlayarak uyanıyor uykuya dalamiyor ve çok huzursuz:(( o kadar tukeniyorum ki bu süreçte 4 ay 22 günlük. Ondeden asla böyle değildi çok değişti. Ne yapmalıyım lutfen yardımcı olur musunuz?
Haticemre12 Gu1can o dönem benim bebeğimde öyleydi yeni öğrendikleri için sürekli öyle oluyor belli bi süre kadar. Şuan 9 aylık olucak kendi dönüyor yine ama uyanmıyor şükür 🥲
1515g Gu1can valla benim bebeğim de öyleydi yapacak bir şey yok galiba bir zaman sonra kendiliğinden düzeliyor dönse de uyanmıyor
Bestiee Gu1can alışıcak annesi benim bebeğimde 5 aylık 1 aydır dönerek uyandırıyordu kendini ama şimdi ara sıra uyandırıyor bazen uykusuna devam ediyor.
AlinRabia Gu1can bısey dıcem bızde 3 aylığız ve son zamanlarda öyle yapıyor yanı hem kafa kısmını kaldırıp hem donmeye çalışıyor ama ağlıyor uykusunda
Hilal28 10-11 aylıktan sonra dönerken uyanmıyor artık tam olarak dönmeyi öğrendikleri için. Bu sefer de emeklemeye yürümeye çalışıyor uykuda yine uyandırıyor kendini yani bitmeyen bi süreç hala uyanıyor 14 aylık yürüdüğü halde