ozlemtemel Kızlar bebeğim 6 günlük ama dün geceden beri vücut ısısı yüksek geliyor bana ateş ölçerle ölçtüm 37,5 çıktı ama sabah daha yüksekti eminim o zaman bi 38 i bulmuştur sürekli huzursuz inliyormuş gibi neden olabilir sizce napmalıyım
Eailesi4 ozlemtemel duş aldırabilirsnz ama yenidoğan da ateş riskli daha çok küçük ben doktora gitmenizi tavsiye ederim
Hiilyuss ozlemtemel huzursuz ise doktora bir görünün burdan gelen bilgileri de uygulamayın daha cok minik🫠 banyo konusunu da 3 günlükken yıkadım her gün haftası dolmadan göbek bagı düstü iyi kurualaman yeterli
Prensesannesi38 ozlemtemel yenidoğanda ateş normal değildir doktora gitmeniz gerekir evde kendiniz düşürmeye çalışmayın
Eailesi4 ozlemtemel pamuklu ıslak bı bezle koltuk altlarını ayaklarını başını silebilirsin o bölgeleri yıkayadabilirsin ayaklarına limon sürebilirsin
Cekiyorum_Gulumse ozlemtemel hemen acile git canim kana bakıyorlar enfeksiyon vs var mı diye. Evin Sicak mi klima kullan eger sıcaksa. 24-25 ° arası tutmaya çalış evi