1gulceninannesi defnes32 ben balayı zamanı kullandım sanırım adet olacağın tarihten 3 gün önce başlıyorsun bırakınca 1 2 gün içinde direk oluyor
Ckudll defnes32 adet tarihine 4-5 gün kala kullanmaya başladım, kullanmayı bırakıncada 3. Gün normal başladı adetim.
defnes32 Ogulluana Laydaren Evet adet geciktirici bir kaç yerde hiç faydası yok yinede adet oldum diyen gördüm de
Laydaren defnes32 Zamanında kullanmak gerek. Adete 1 2 gün kalınca etki de etmeyebiliyor. Düzenli kullanmak gerek. Saatli kullanmak gerek. Ben kullandım, ilacı bırakana kadar olmadım. İlacı bıraktıktan 2 gün sonra falan adet oldum
defnes32 1gulceninannesi Cedricc Bende tatile gideceğim için kullanmaya başladım günüm yarın bakalım ne olacak
Cedricc defnes32 eczacı bana adet gününden beş gün önce aynı saatte kullan demişti . Adet görmek istediğin an bırakırsan bi iki gün sonra adet olursun, ilacı düzenli saat aralığında kullanman gerekiyor demişti
defnes32 Cedricc 3 önce başladım ama düzenli saat Aralığında kullanmıyorum kahvaltıdan ve akşam yemeğinden sonra kullanıyorum