Aysenur_kacar Gece uyusun istiyorum uyuyorda ama sabah ağrıyla uyanıyorum göğüslerim aşırı dolmuş hatta akmış falan oluyor dayanamıyorum herkes mi böyle ben mi sadece böyleyim bilmiyorum sizlerde böyle misiniz
bal_cocuk Aysenur_kacar 8. Aydayım hala durum aynı sadece agrı da değil hep yataklara akıyor. Ama yapcak bişey yok gece uykusu da çok önemli uyandırıp emzirmeyi tercih etmedim hiç
sedaka Aysenur_kacar bu yüzden sadece geceleri sağıyorum kızım 50 günlük gece birde birini emzirip ötekini sağıyorum üçte ve altıda uyanınca da bunu yapıyorum. Gündüz zaten bir iki saatte bir emiyor gerek kalmıyor sağmama aman diyeyim çok doluysa bebeğimiz uyanmıyorsa sağmayı ihmal etmeyin sonra mastit olursunuz
Ozlem2904 Aysenur_kacar ilk 3ay emzirseniz daha iyi olur ikinizinde sağlığı açısından. Uykusu bozulmasın vs diye düşünmeyin ilerde uyku düzeni karmakarışık oluyor zaten
bal_cocuk Aysenur_kacar ben 40 günlükken böyle yaptım geceleri hic uyandırmadım o uyanmıyorsa. Çok rahatsız ettigi zamanlarda böyle hafifi sagabilirsin onları da buzluga at çok faydası oluyor. Ben bi yere giderken hep onları kullandım kayınvalideme bırakıyordum 2 pakette süt bırakırdım mis gibi oluyordu
Haticemre12 Aysenur_kacar olabilirsiniz, fazla ilerlemeden ateşinizde çıkmadan sağım yapın ılık duş alıp masaj yapın