mom0989 Gzdmn 60 ın üzerine 120lik mama veriyorsanız çok fazla. Aranıyorsa aç gibi gazı vardır. Daha çok küçük 40 I yeni çıkmış fazla yedirmeyin sonra sütünüz de yetmez
deryata Gzdmn mamanın ölçüsü fazla gibi. Bebekler yerler ilk doğduklarında ama sonra sindiremezler. Muhtemelen sindiremediği için rahatsız oluyordur. Tabi birde buna gaz sorunu eklenince iyice huysuz oluyordur. Benim fikrim mama ölçüsü fazla.
2YildizAnnesi Gzdmn ilk zamanlar herseyin oturmasi sürebiliyor. Icirdigin sütü kusmuyorsa eger demekki su an o kadar ihtiyac duyuyor ve migdesi hazmedebiliyor. Istemedigi zaman zaten belli eder. Kafasini sag sol yapar, kusacak gibi olur, cekmez iter.
Nilmur00 deryata @Gzdmn hanımefendi ye katılıyorum sindiremediği için öyle geliyor sana o kadar fazla içmesi mümkün değil
Gzdmn Bence de fazla ama ilk doğduğunda 60 cc verdiler hastanede içti sustu Yoğun bakıma yatıran doktor dalga geçiyordu çok yiyor diye.. gazını çıkarıyorum çıkıyor mama içince susuyor bi de kırk günlük bebek hiç uyumuyor gündüz normal mi?
Turkanzeyneb Gzdmn Bana çok gibi geldi 60 cc 2 saatte bir veriyoriyordum ben muhakak bebeğim 4 aylık 90 cc veriyorum 3 saatte bir kilosu nekadar bebeğin bilemiyeceğim kontrole gittiğin zaman takibini yapan hemşire sor detaylı bilgilendirecektir. Vereceğiniz miktarı kilosuna göre ayarlayabilirsiniz
Banu_alper 120 veriyorsaniz 4 saatte bir vermeniz gerek ben 90 veriyorum 3 saatte bir genelde bu saate de sadik kaliyoruz simdirmesi uzun suruyor bana cok geldi ama doktorunuz daha iyisini bilir emzik falan verin ben oyle oyaliyorum