Basak71_ Bebeğim bazen o kadar kötü ağlayarak uyanıyor ki sanki dövmüşler korkmuş gibi canı yanmış gibi çok üzülüyorum neden böyle olur
Ygtek Basak71_ benim oğlumda öyle bilmiyorum okuyorum da gazı da yok. Bugün 2 saat uyudu ama ayağımda 20 dakikada bir ağlayarak
Basak71_ Ygtek evet bende okuyorum ve arada nedense böyle çığlık çığlığa ağlayıp uyanıyor hemen kucağıma alıyorum
KereMini1 Benimkide oyle aglayarak uyaniyor. Korkuyor mu bilmem. Gunduzde ole gece de ole. Bazi cocuklar bakinarak gerinerek uyanir hatta guler bizimki bole ☺️
Sngl1202 Ya benim bebeğimde aynı sanki kötü bi kabus görmüş gibi ağlıyor bazende çığlık atıyor uyurken bende çok korkuyorum o öyle yapınca
24_06_2019 Basak71_ benim bebeğimde uykudan sürekli ağlayarak uyanıyordu. Doktor ya gaz ya da idrar yolu enfeksiyonu dedi. İdrarımız temiz çıktı. Ama gazımız vardı. Damlalarını düzenli kullanınca ağlamaları geçti çok şükür 🙏🏻
Basak71_ 24_06_2019 koruyucu antibiyotik kullanıyoruz inşallah geçer ilk ay çıktı bu ay yine yeniledi
Esmacetin Uyumak ıstıyor olabilir derin uykuya dalamıyorsa ağlayıp uyandıgında tekrar uykuya yatırmayı deneyin 2 saatten az uyuyorsa tabi
MarlaSinger Basak71_ bizimkinde de oluyor o yüzden sordum. 2 ayı bitti bebeğimin. Öyle bi ağlayarak uyanıyor ki anlatamam