Ozlemetin Kızlar merhaba 10 aylık bebeğim var ve ek gıda sürecindeyiz bu süreçte ev aşırı pisleniyor bende süpürge arayışına girdim sizce dikey süpürgemi yoksa moblu robot süpürgemi çok kararsızım bu konuda deneyimi olanlar yazabilir mi ?
Crystall Ozlemetin dikey kullanmadım robotum var elim ayağımdır kendisi ama çalıştırdığımda kızım rahat bırakmıyor robotu artık . 1 yaşında .
1oglananasi6 Ozlemetin çocuk için diyorsan sürekli süpürmek için robot önermem şarjlı dik süpürge öneririm benim robot süpürgem var mama sandalyesinin altları çok batıyor o iyi süpürmüyor oraları taneli şeyler döküldüğü için
Sibtug Ozlemetin ben 7 aydır duson kullanıyorum keşke daha önce alsaymışım diyorum. robot süpürge baba hiç mantıklı gelmiyor koltuk üstü süpürmez eşikten geçmez derin yerleri temizlemez.. bide yürüdüğü zaman daha çok döküp saçacak bence dikey en mantıklısı
Mlk026 Ozlemetin robot süpürge evet çok büyük rahatlık ama çocuklu evde biraz zor çünkü çocukların çoğu korkuyor ve etrafta oyuncak vs olunca çok anlamı kalmıyor
Edaaisleyen Kesinlikle şarjlı süpürge. 3 ay önce Dyson aldım ve robotu bu süreçte hiç kullanmadım en son elden çıkardım çünkü asla pratik değil evi süpürmesi neredeyse 2 saat sürüyor ve sandalye masa gibi alanların köşesini yeteri kadar temizlemiyor 🫠
Edaaisleyen Ozlemetin kesinlikle almalısınız robot günlük için bir noktaya kadar yeterli kabul ama asla detaylı değil maalesef 🩵
Helbetyakalayamambeyefendi Ozlemetin kesinlikle robot. Biz kizimla oynarken ya da uyurken o supurup siliyo. Genclestim resmen sbshdjs
IpekIncii Ozlemetin küçük bebeğiniz var. Dik süpürge alırsanız onu yine siz kendi elinizle yapacaksınız ama robot alırsanız siz yemek yaparken bebeğinizle ilgilenirken hatta evde yokken bile onu çalıştırabilirsiniz. Bu yüzden kesinlikle robott