Tugce_s Bebeğim 11 ay 11 günlük 1 yaşından sonra formül mamayı bırakmak istiyorum (gece veriyorum daha çok) gece acıkmaması için ne verebilirim? Şimdiden teşekkürler 🌸
1oglananasi6 Tugce_s akşam yatmadan bi sure önce muzlu yoğurt yedirebilirsin hem tok tutar hemde mamaya gerek kalmaz
NeVoLif Tugce_s yatmadan önce kendiniz kaşık mama yada hazır kaşık mama verebilirsiniz. İlk çocuğuma bisküvili süt verdim 3 yaşına kadar 2. Çocuğum 9. Ayda gece beslenmesini istemedi endişeyle doktora götürmüştüm gece bişey yemiyor diye 🙈 normali de 8.9. Aydan sonra gece beslememekmiş. Şuan kızım 5 aylık olacak bakalım bunda nasıl bir yol izleriz
Irmakmelegim Tugce_s mama yi bırakmanız yanlış olur en az 1.5 2 yaşına kdr içmesi gerkeiyor ztn aksma uyumadan önce içiyormuş beslenmesinde de sorun yoksa problem yoktur kzim 25 aylık hala icer mama mesela
livanurvealpinannesi61 livanurvealpinannesi61 anne sütü almayan bebeklere 2 yaşa kadar formül mama verilir. En geç 7 de akşam yemeği yemeli 7 den sonra anne sütü almıyorsa formül mama vermeniz gerek.
Lalinn Valla benim kızım 14,5 aylık ben hâlâ yatmadan önce mama yediriyorum,ben de bıktım bu durumdan aslında belli kendisi de mutlu değil çok uzadı bizim mama serüveni,ben de şurada bekleyeyim önerileri alayım
Irmakmelegim Lalinn niye bu kadar mama knusunda katı siniz ki zaten içmesi gerkeiyor 2 yaşına kdr yada 18 19 aya kdr gelişim için iyi beslensede siz niye bıktınız ki bebgin maması fazla geliyor içmesi inek sütünden kat kat daha yararlıdır en azndan
Lalinn Irmakmelegim fazla gelmiyor ayrıca mamayı dünyanın en güzel ve sağlıklı şeyiymiş gibi göstermeye çalışmaktan vazgeçer misiniz lütfen🤣🤣o öyle çok da matah bişey değil de napalım ne yedirelim yediriyoruz.Ben bıktım çünkü yemiyor kendi de bıktı hep aynı şeyi yemek sıktı sanırım
NeVoLif Tugce_s mama olarak değil biberonda bayağ sıvı oluyo devam sütü gibi. Bilemedim yatmadan katı doyurucu şeyler yedirince de istiyor mu gece yemek yemek