Zehros123 Kızlar merhaba. Bebişim 4.5 aylık. Fena dış huzursuzlukları var. Kehribar kolyenin iyi geldiğini duyuyordum hep bu konuda bir deneyimi olan var mı Bir de orijinal alabileceğimiz bir Kehribar kolye adresi var mıdır??
Yarenylmzz Zehros123 ben aldım bebeğim huysuz değil zaten etki olarak birşey diyemem ama kolye bebeğin gıdısının altında kalıp iz yapıyor bu sıcak havalarda 😅
Eailesi4 Zehros123 ben kolye den korktum bir yerr takılır bir şey olur bileklik aldım çok etkisi oldu mu anlamadm çok tavsiye edildi yeni kullanmaya başladım tecrübeli annelerin yorumlarına bakcam
Aybarsmom_ Zehros123 Ben kullanıyorum. Faydası şöyle salyası yok artık 👍🏻 Diş çıkarırken yardımcı olduğunu düşünüyorum ağrısına iyi geldi bence. Tavsiye ederim kesinlikle faydası var. Ben kolye şeklinde aldım bilekliği koparır diye. sadece yattığında hafif iz yapıyor korkulacak bişey yok boğulma riski yok biraz geniş olanları alabilirsiniz her ihtimale karşı.
saribez Eailesi4 nereye takıldığının bir önemi var mı acaba ben de ayak bileğine halhal gibi düşündüm
Eailesi4 saribez benimkiler el bileğin den çıkardı ben ayak bileklerine hal hal gibi takıyorum farkı olur mu bilmiyorum ama hoş duruyor ve vücuduyla temas ediyor
Aybarsmom_ -elz- Eşimin tanıdığı bir tesbihciden almıştık. Varsa etrafınızda tesbih satan bir yer gidip görerek almanız daha iyi bence. 350tl ödedik bu arada 👍🏻