DerinMiran Kızlar sütüm bebegime yetmiyor cok az geliyor danışmanlık ucretide bana biraz fazla geldi. Sizden ricam size uyguladıkları taktikleri buraya biraz yazsaniz. Ne yapmam gerekir sütüm artması için yardımcı olur musunuz
bakkalemzigi DerinMiran bizim devlet hastanesinde ücretsiz var sizde bulunduğunuz yerde ki hastaneyi arayın isterseniz
-Sare32- DerinMiran ben de meme reddi yaşıyorum danışmanlık almak istemiştim mastt oldum onun bahanesiyle bıraktı emmiyor sağım yapıp veriyorum ama normal emmiyor işe yaramıyorsa gerek yok ama nasıl çare bulucam bilmiyorum 😞
Sseymaakaraca Ben aldım zaten alma hiç bir işe yaramıyor😂 dur ben sana dediklerini söyleyeyim bebeğini soycaksın sadece emzirirken zıbınla emzir sende ten teması olması için olabildiğince az giyin emzirirken bol bol sağım yap ama şu otomatik olanlardan sanayi tiplerinden değil birde gelmesede sağ 15 dakka birini 15 dakka birini o isteği artırcak sağdıkça süt gelecek boşa sağ yani 15 dakka çeksin makine su için bol bol ve gece emzirmelerini çok yap sürekli emzirmeye çalış sakin ve loş ışıklarda
Sseymaakaraca DerinMiran kız ancak gaz veriyolar o kadar para verdim aha dediklerimden başka bişey demedi benim sütüm vardı ama kızım asla tutmuyodu 4 aylıkken bıraktı artık tamamen