_tospikannesi Kızlar artık alyansım parmağıma olmuyor 🥹 değiştirmek istiyorum ama model konusunda da kararsızım. Siz nasıl model kullanıyorsunuz 😊
Ucansupurge _tospikannesi taşlı alyansim vardi kayboldu🥲 duz sade alyans aldim bence daha hos ve zarif duruyor 😍 modasi asla değişmez
Yaseoo _tospikannesi sade düz ben alırken o kadar moda değildi benden sonra sürekli alındı eskiden modaydı şimdide moda 🤣🤣🤣🤣
Bugleminannesi28 _tospikannesi kesinlikle düz sade alyans alyansımı çok seviyorum ve asla şaşmam zarif ve şık
Profanne _tospikannesi 5 yıl önce düz sade bombeli alyans aldım ben taslı süslü cizgili seyleri hiç sevmiyorum hem aldıgımın modası hiç gecmiyor cokta zarif duruyo
0000Bahar Eslemsi_04 evet katılıyorum hiç sıkılmıyorsun da ben zamanında almadım önüme o kadar alyans Çıkardılar kafam karıştı taşlı falan almıştım değiştirim dedim benim alyans para etmiyor düz alyans fiyatı uçmuş 😂 kaldı öyle
ikikereannee _tospikannesi 11 yılı bitti alyansımın tek taş alyans birleşik o zamanlar modaydı beğenmiştim almıştım. Sıkıldım ama değiştirmekte istemiyorum
Duyguseli_12 _tospikannesi adana burmasi modeli benim alyansim bileziklerini uysun diye aldım çok güzel gören herkes beğeniyor hatta gorumcemde aldı kendine
uynakbalina _tospikannesi klasik alyanstan şaşma biz alyans seçerken abla herkes buna dönüyor artık demişti kuyumcu