kirikkalp Hayatiseyretmeyegelmisim ay çok cicis keşke kapalı olsaydım alırdım 😚 Bol satışlar inşallah ✋🏻
Hayatiseyretmeyegelmisim Bu gömlek su yeşili çok canlı rengi çok güzel 🤗 Kameradan bir türlü rengi belli olmadı 🥲
Hayatiseyretmeyegelmisim Biricik_11 offf evet ya şu dolabım biraz rahatlasın nefes alsın elim hiç durmuyor sürekli alıyorum 😂😂 ama burdan çoğu kişiye birşeyler sattım güle güle giysinler ❤️
Hayatiseyretmeyegelmisim Hayatiseyretmeyegelmisim arkadaşlar bu hiç giyilmedi mavisi de mevcut sıfır ürün valla katladigim yerde kırışmış bir ütü basilsa on numara tunik alıp kenara koymuşum bedeni gelmiyor bana 🥲
Hayatiseyretmeyegelmisim Hayatiseyretmeyegelmisim kızlar bu tunikler sıfır bedeni olmuyor hiç giyilmedi alıp kenara koymuşum şimdide gelmiyor hoşuna giden varsa çok uyguna vereceğim 🤗🤗
Hayatiseyretmeyegelmisim Gel vatandaş geelll herşeyi uyguna veriyorum Şu dolabım biraz nefess alsın geelll 🤣🤣
Kelebeginruyasi Hayatiseyretmeyegelmisim ilk attiginiz elbise ve gomlek cok guzel bedenleri nedir acaba