QueenMommm 22 aylık hala meme emiyor yemek yemiyor sadece meyve hep meme istiyor çalışmaya başladım kayınvalidem bakıyor akşama kadar meme emmediği halde gene yemiyor ben gelince meme diye ağlıyor ne yapacağım şaşırdım delircem artık😭
Premseskolar QueenMommm memenin glecegini biliyor tamamen kesecen acıkınca mecbur yicek bacm cokda kafana takma
egelsenkonuss QueenMommm 16 aylıkken memeyi kestim yemeye başladı, bi de kan değerlerine baktırın isterseniz
Tosbikkkk QueenMommm canım meme emen çocuklarda çok oluyor bu mesela mama ile beslenen çocuklar ek gıdaya daha çok yanaşiyor onu fark ettim ama merak etme geçici bir süreç diye biliyorum
QueenMommm Aysegul93 ama akşama kadar emmiyor emmedigi halde gene yemiyor gelmiş başımda ağlıyor acaba süt gelmese gene memeyi emmeye devam eder mi
QueenMommm Tosbikkkk artık rüyalarıma giriyor rüyamda hamile olduğumu görüyorum diyorum ki bu çocuğumu mamayla besliycem meme verirsem bırakmaz beni yemek yemez 😂🤦🏼♀️
Elisa34 QueenMommm 19 ay 12 günlük hep emiyor çeşit çeşit yemek yapıyorum yok hiçbirini yemiyor ne meyve ne yemek ne kahvaltı sadece emiyor ne yapacağım bilmiyorum umarım gecicidir