Baby123baby Vecealna nevmeküm sübata 21 besmele ile. uyumayan çocuklarınıza okuyun tesiri görün inşAllah 🙏🏻 sonra banada çok dua edin olur mu😄
twogirlmom Baby123baby ikizlerim var o kadar çok uyaniyorlar ki inşallah iyi gelir artık deliksiz uyumak istiyorum
AfAs twogirlmom biz 13 aylik olduk ve gercekten asiri zorlaniyorum tek bakiyordum simdi kardesim geliyor da bir nefes alabiliyorum 😃
twogirlmom AfAs benimkiler 10 aylık emeklemeye basladilar ve deli gibi uykualri varken dahi yataga kiyinca aglama krizleri basliyor 2 saat uyutmakla ugrasir mi insan. gece sürekli uyanmalar erkenden uyanma ve ağlama. Dehşet bir durum :(
Ars0807 Minigim38 vakıa suresini açıp dinletin o kadar huzurlu bir dua ki çocuğuma dinletirken ben bile mayışıyorum benim oğlum özellikle bir hocanınkini açınca dinliyip uyuyor uyumayan bebeğe vakıa suresi Mekke imamı diye çıkar youtubede denemelisin bence
AfAs twogirlmom ayni durumdayim ve gercekten zor donemler ne kadar surer bilmiyorum tam uc haftadir gec uyannalari durmuyor. Uyku egitimi almak sart oldu
Minigim38 Ars0807 vakıa açınca dudaklarını büzüyor ağlayacak gibi oluyo nedense 😅ama alışır zamanla belki