bunemeselaa -_-hUysUzvetatlikadin eşimi engelledim geri kaldırdım engeli kaldırdınız yazdı ama bilemedim gene de
theAna -_-hUysUzvetatlikadin muhtemelen biriyle konuştuktan sonra engelliyor engeli kaldırıp konuşuyor sonra tekrar engelliyor. Günah almak gibi olmasın ama böyle tahmin ettim.
gecekusu_- -_-hUysUzvetatlikadin engellemiş kaldırmış konuşmuş herhalde bilmiyorum çünkü en son 2 gün sonra tekrar engellemiş özel değilse konu ne
-_-hUysUzvetatlikadin Hosgeldinbebekk ama ben denedim bu kişinin engelini kaldırdınız yazısı çıkıyor o zaman o yazıyı da mı kaldırmış yani
Hosgeldinbebekk -_-hUysUzvetatlikadin evet senin için arkadaşımın engelini kaldırıp tekrar engelledim
Banumeral Engellemiş sizi engeli kaldırmak için dokunun butonuna basarsa kalkar zaten bildirim vermez
-_-hUysUzvetatlikadin Hosgeldinbebekk bunemeselaa theAna LadyBugg gecekusu_- 1prensmom Farya_momm YatinZibarinEw Ertugrulnannesiii smphlevn annebebek34 Sahingiller_2 valla yeminler ediyor anlamadım gitti vallahi engeli kaldırmadım konuşmadım diyor diyorum madem öyle bunlar niye yazıyor bilmiyorum diyor deli olamama ramak kaldı
1prensmom -_-hUysUzvetatlikadin hayır hiç engeli kaldırmamış çünkü engeli kaldırdı yazısı kesinlikle silinmez diğer sarı olan yazılar otomatik WhatsApp üzerinden kişiye ait bildirim gibi düşünün telefon sahibiyle alakası yok
Farya_momm 1prensmom aynen engeli kaldırdınız yazısı silinmez ama bir tuhaf geldi banada tarihlere bakınca