Kizim 4.5 yasinda anaokuluna yazdirsam mi bilemiyorum kayitlar açıldığında yakindaki iki okula gittik birisi 2018 liler aliniyor alamayoz dedi diğeri Ağustos sonu gelin yer kalirsa aliriz dediler. Sonra kaldi gecen eşimin babası gitmiş Eylül’ün 5 i gelsinler kaydedicez demiş… Ama bu pek istemediğim bir okul ve hic istemediğim halde bu kadar uğraşmak sinir bozucu kizima fikrini sordum "okula baslamak mi istersin biraz daha beklemek mi’diye bekleyelim dedi ve aksam babasina “bem okula gitmek istemiyorum bekleyelim” demis.. ama öncesinde gitmek istiyordu..ocak basinda dogdu aslinda bi kac gun ile 2019 lu oldu.. kararsızım gitsem mi yazdirmaya istemiyor pek.. yegenim de yazıldı okula ayni yil gitsinler diye de istiyorum aslında belki aynı üniversiteye giderler vs. Ama o 2018 ekim doğumlu bilmiyorum yani siz olsaniz napardiniz kafam karışık..ayrica esimin ailesi en bastan beri bu okulu istedi ben olmaz digerine yazdiricam dedim israrla hem sözümü yutmus olacagim bir yandanda o da var ama derdim öbür okulun gözle görülür sekilde daha iyi olması temeli iyi olsun isterim derdim bu onlar inatla kendilerinede yakin olsun istiyor kafam karışık bunaldim düşünmekten…