Merhaba kızlar kızımın 15 20 gündür balgamlı öksürüğü var günde iki üç defa genelde sabahları uykudan uyandığında öksürüyo . Hatta boğulacak gibi fln oluyo övüyo balgam fln kustu hatta baya baya böyle avuç avuç geçenlerde sağlık ocağına götürdüm balgam söktürücü ateş düşürücü fln verdi balgam söktürücü daha öksürüğü arttırdı iyi gelmedi bıraktım bende doğduğundan beri ilk defa bu kadar kötü oldu . Bugünde polikliniğe götürdüm doktor üst solunum yolları enfeksiyonu dedi birazda ciğerlerine inmiş dedi antibiyotik ve ateş düşürücü yazdı. Antibiyotiğin ismi croxilex ilk üç gün içinde ateşi çıkabilir dedi doktor ama çokta anlayamadim ateşi üç günden fazla sürerse getir dedi birde antibiyotik bittikten sonra öksürük geçmezse getir kontrole dedi . Doktor bey antibiyotik kullandığı için mi çıkacak ateşi dedim yok dedi hastalığından olsa 15 20 gündür öksürük var ateş yapmadı hiç şimdi kızlar ben çok tedirginim ateşten de korkuyorum kızımın ateşi kesin çıkar mı sizce ? Bu akşam başladım antibiyotige