Karansmmom Ay kızlar balon zinciri yaptım ama onu duvara sabitlryemiyorum. Balon banti almıştım yok bı ise yaramıyor yapistirmiyo çift taraflı bant zaten. Normal bantla denedim olmadı. Akıl akıldan üstündür daha önce yapan anneler duvara nasıl sabitlerim
en_sevdiklerim2 Karansmmom bantta yaptm çift taraflı bantla da. her türlü düşüp durdu belli bir süre sonra zar zor foto çekildk sonra dedik düşersen düş😄
LaMamaDellaCicala Karansmmom tavana iplerle bagla boyle krem ipleri o iki tarafi yapiskenla tuttur naylon vardir ya hani oya ipi hafif sonicta birsuru yaparsin agorlik dagilir olur sanki olmadi tavan cin civisi cak
Poncikkkk Karansmmom ayarlayabilirsen perdenin önünde yap iyi ki doğdun yazısınıda koyman daha kolay olur bikaö yerde öyle görmüştüm
Ebrar22 https://hizliresim.com/r5sdyhi Sehbaların üzerine koymuştum perdelerede bantla tutturmustum ama bir süre sonra yamuldu 😂
41umay Karansmmom biz doğalgaz borusuna iple bağlamıştık bantla durmuyor gerçekten 😄 en mantıklısı öyle ucuna ip bağlayıp iple biyere bağlayın
Lulemom Karansmmom bant falan tutmuyor. İple bi yere bağlaman lazım. Ben saatin olduğu duvara yapmıştım. Saati çıkarıp onun çivisine bağlamıştım orta kısmını. Ucun birisini de klimaya bağladım. Diğer ucundada kapı var kapıya bağlamıştım. Bağlamadan olmuyor malesef