Berfin4720 Uzun zamandır çok fazla unutkanlık var bende yaptığım ve yapacağım herşeyi unutuyorum Buda artık eşim tarafından sorun olmaya başladı neden böyle oldu anlamıyorum aşırı unutkanlık ve hastaneye gitmeyi de ihmal ediyorum maalesef
atlassmoms Berfin4720 bende öyleyim aşşırı unutkanım mr falan çekildi ama birşey çıkmadı bende. Bi nöroloji doktoruna gidin
Gzdturk Berfin4720 eğer emziriyorsanız vitaminleriniz düşmüş olabilir emzirmiyorsanızda yorgunluktan vs de vitaminler düşebiliyor b12 düşüklüğünden de olabilir unutkanlık. Bir kan tahlili yaptırıp takviye alabilirsiniz
Melekbas Berfin4720 dogumdan sonra emzirme ve hamilelik doneminde vitaminlet dusuyor yada depolar dusuyor bir kan degerlerinize baktirin b12 ve demir eksikligi unutkanlik yapiyor eger herhangi bir sorun yoksa bilinc altiniz unutmak istedigini bir durum yasadiginiz icin unutuyor olabilirsiniz yillardir bende de unutkanlik var vitaminlerim normal degerde olsada. Gerekli olan butun doktorlarada gittim ama birsey cikmadi sonra nedenini buldum
Papatyam__ Berfin4720 b12 düşüklüğü veya uykusuzluktan olabilir sağlık ocağında da tahlil yaptırabilirsiniz
Berfin4720 atlassmoms pazartesi gidiyim artık çnkü eşim artık sorun çıkarmaya başladı ihmal ediyormuşum kendimi 😕
Berfin4720 Papatyam__ uyku problemim yok büyük ihtimalle değerlerim düşük en yakın zamanda gidecem inşaallah
menek16 Berfin4720 kan degerlerinize baktırdınız mı özellikle b12 çok etkiliyor benim oldukça düşük mesela balık bile benden daha hafızalıdır :)