Aybuke014 bulamaç yaparsan cok sıkıntı yaşarsın tek tek yedir hepsinin tadını ayrı öğrensin özel yemek yapma derim bir süre sonra yemek seçebilir ben 3 gün kuralı uygulamadım yiyebilecegi yemekte zorlanmayacagı ayına uygun her şeyi yedirdim farklı farklı öğünlerde kendi yemeklerimizden de yedirdim yemeklerimizi ona uygun sekilde de hazırlamaya calıstım allaha sükür iştahı cok cok iyi yemek seçme huyu yok 7,5 aylık yine doğursam yine aynı sekilde ilerlerim her gün mutlaka yogurt yedirmeye calısırım genellikle elimle ya da kasıkla beslerim blendee kullanma derim pütürlüye alışsın çatalla ez bir süre öğürür bogulmaz ama korkma o bir refleks zamanla kayboluyor hafif pütürlü bırak ilerde çiğnemeyi öğrenir hem senin açından da kolay olur her gün ne yedircem telasına düsmezsin hem dısarda da hemen şipşak bişeyler bulabilirsin yemege onunda dokunmasına izin ver bir süre oynar bir süre sonra onun yenebilen bir şey olduğunu keşfeder bebekler buna bayılır mutlaka sende onunla beraber ye ballandıra ballandıra ağzını izleyecektir büyük ihtimalle yemek vakti dikkati dagılmasın sofraya hep seninle otursun yemek dısında biseyle ilgilenmesin tv oyuncak ya da baska bir sey gün icinde su tüketimine dikkat et beraber su icin yani siz her şeyi beraber yaptıkta sizin yaptıklarınızın doğru olduğunu ve onun öyle yapılması gerektiğini öğrenecek hosuna gidecek