Mucizem_06 Kızlar bebeğimm 9 aylık asla durmuyor arabada böyle bır durum yasayan varmı nasıl çözum buldunuz
Masalserin2019 Mucizem_06 2 aylıkkende duemuodu suan 9 yine durmuo süs olarak yanımDa tasıyoruz :) ya eşimin kucagnda ya benim anca uyyrsa arabada :)
Burcusaydam Mucizem_06 arabaya asılan oyuncaklar var onlardan takıp deneyin birde bu arada oyuncak seçimini bebeğinize yaptırın çeşitleri elinizde tutun hangisine el uzatırsa onu alın ilgisini çektiğinden emin olun
Mucizem_06 Masalserin2019 çok yoruyo benı sureklı kucakta yanı neden durmazkı anlamıyorum anıden dönuyo kendını atmaya calısıyo🥺😬
MaviNil Mucizem_06 Yaşına gelince geçiyor 😊 15 ay bir fiil kanguruda tasıdım. Şimdi kısa mesafelerde duruyor
canyarim @Mucizem_06 bulamadım ben şahsen😂 belim kırılıyor kanguruda 😂6 aylık kızım iyice zorluyor beni🙈 arabayı ole boşa almışım sanki
canyarim @Mucizem_06 valla artık belimin agrısından dik kaLamıyorum, evdede insan sıkıLıyor napıcagımızı şaşırdık arabaya koymaya korkuyorum, benim kızda fayda etmedi oyuncak, ne kadar imreniyorum böyle arabada duran bebeklere maşallah💕🙄
Tuba Mucizem_06 benim oğlumda 8 aylıkken bana dönükken durmuyordu dönderdim şimdi yola doğru dönük ve duruyor çok seviyor etrafı seyretmeyi🙊