Boncugummomy1 bebegim 1 yasina geldi hala geceleri defalarca uyaniyo. Emmeden uyumuyo aliskanlik. Gece beslenmesini kesen anneler taktik verin lutfen 1 kere deneyim dedim hic susmadan agladi. Ne kadar surede alisir buna ne yapmaliyim yardim lutfen
Hdhdhdhdh Boncugummomy1 aynı sıkıntı bizde de var. Oğlum da 1 yaşına girdi ve geceleri çok uyanıyor emiyor. Emzirmediğim zaman asla susmuyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Nurrelaaa Boncugummomy1 Aç olmadıgını düşünüyorsanız alışkanlıktan yapıyorsa gece uyandıgında su verin meme yerine ve eşinizden destek alın uyandıgında eşiniz uyutmaya çalışsın sizi gördükce emmek isteyecek çünkü. Bikaç gün tekrarladıkca alışmaya başlar bebişiniz
Ayliz1209 Boncugummomy1 aynı durumdayız ben de 1 yıldır defalarca uyanıyorum az bişey emiyor geri yatıyor saat başı alarm gibi gece beslenmesini kesiyim dedim 3 gün dayanabildim yıktı apartmanı ne yapacağımı bilmiyorum bi kaç gündür gece yatmadan iyice karnını doyuruyorum emmek için kalktığında da baya bir emziriyorum hemen bıraktırmıyorum 2-3 defa kalkar oldu buna şükrediyorum artık
Masallavin Boncugummomy1 ayni durumdayim kizim 1 yaşında gece uyumadan once yedirir yatiririm ama gece muhakkak uyanir ve emmedende asla uyumaz. Memede uyuyo zor valla bazen artik basima agrilar giriyo ama sabredecez mecbur
Boncugummomy1 Hdhdhdhdh aynen ortaligi yikiyo. 1 yildir daha bir kere kesintisiz uyumadim 😶 bide bu aralar anne bagimliligi tavan yapti
Boncugummomy1 Nurrelaaa Suyu iciyo baya ama ustune bide emmek istiyo tamamen bagimlilik ac degil 😑 aslinda bende cabuk pes ediyorum uykusuzluktan dayanamiyorum
Hdhdhdhdh Boncugummomy1 evet bizde de anne bağımlılığı var. Dişleri de arka arkaya çıkıyor bıraktırabileceğimi pek zannetmiyorum.
Boncugummomy1 Ayliz1209 Aslin 1 yasina girdiler gece beslenmesinin kesilmeside gerekiyo ama bende dayanamiyorum cok agliyo susmuyo buyudukce dahada zorlasiyo
Boncugummomy1 Masallavin boyle oldukca dahada bagimli hale geliyoru sanki gunden gune daha kotue gidiyo bi dur demem lazim bu duruma 😔