Reckless Edalya çok düşündüm bu konuyu sonuç olarak deldirmemeye karar verdim. Canı isterse kendi deldirir 😂
Asli91 Edalya henüz kızım 3 aylık ama annem benimkileri 7 aylık deldirmiş erkeğe benziyorum kız olduğum anlaşılsın diye 😂
Asya4309 Ben kızımın kulağını 8 aylıkken deldirmiştim sadece ilk delik açıldığında bi ağladı sonra geçti 😌büyüdükçe daha çok acır diyorlar ve kulağını çeker diyorlar
Adasu18ruzgar18 Adasu18ruzgar18 aslında daha büyüyüp kulaklarını çekiştirmeden deldirmek lazım ama içim gidiyor canı yanacak diye
Mlkrtmtc 8 aylıkken deldirdim eczanede sadece o an ağladı geçti aklına gelip kulağıyla oynamıyor bile benden iki gün sonra arkadaş deldirdi 3 yaşında kızı korkmuş bu zamana kadar deldirmemis cesaret aldı bizden sanırım 1. Deldi diğer kulağını deldirmedi korktu ağladı kıyameti kopardı 😱 8. Aydan sonra demiyorlar zaten her annnenin kendi tercihi ama iyiki deldirmisim diyorum :)
NurefsanBahar Ne geregi var ki. Isterse ilerde kendi deldirir. Ben kapaliyim hic de sevmiyorum kulagimin delik olmasini. Isterse zamani geldiginde deldiririz☺