findikburun Merhaba kızlar 5 aylık kızım var 4 gündür kakasını yapmıyor ve geceleri çok huzursuz önerebileceğiniz birşey varmı?
Minikerkegim findikburun beş gün kaka yapamadı bebeğim fitil zeytinyağı osmalac şurup fayda etmeyince doktor lavman yapmıştı bize.Aynsonra eve geldik sabaha kadar deliksiz yattı ☺️ Evinizde duphalac veya osmalac varsa bir çay kaşığı verin yapar büyük ihtimal yapmazsa da doktora götürürsünüz
Poncikbirannis findikburun çay kaşığıyla pek işe yaramaz o, günde bir kere bir seferde bir tatlı kaşığı zeytinyağı verin yapar kakasını
Okyanusolmak findikburun sadece anne sütü alıyorsa 4 gün geç değil ki 🙄 benim kızım 2-3 gün ıkınıp huysuzlandığını biliyorum sonunda yapıyor. Bazen kolay olsun diye tuvalete tutar gibi bacaklarından tutuyorum. Kolay yapıyor
Hiwarab Zeytinyağ verebilirsiniz, probiyotik bağırsak düzenleyici tozlar var yoğurdun içine katıp verebilirsiniz bağırsak düzenini sağlıyor ve masaj yapın karnına saat yönünde iyi gelecktir🌸
Janss findikburun Siz de kayısı,cennet hurması gibi besinler tüketirseniz sütünüzden etki eder . Biraz sütü sağıp zeytinyağı karıştırıp kaşık,enjektörle verebilirsiniz . Sade verilmesi önerilmiyor 😌
Ebru_91 findikburun biz bazen 8 gun yapamiyoruz zeytin yagi bir cay kasigi veriyorum duzeliyor. 4.5 ayligiz
kamer12 alerjisi olduğu içinde kaka sorunu olabilir belki , anne sütü alıyorsa sadece zeytinyağı ver bekle bence
findikburun Minikerkegim yok ama alırım hemen iyi gelir ünşallah. Fitil verdim 1 saat oldu yapmadı daha
Minikerkegim findikburun fitil aslında yapılırken popoyu uyardığınız dakika yapmıyorsa ertesi güne kadar da sürebiliyor kaka yapmama durumu 🤦♀️
findikburun Minikerkegim evet o zaman ben şimdilik bekleyim yarın da yapmazsa lavman yaptırırım rahatlar belki öyle
Minikerkegim findikburun aynen canım ama evde şurup bulundurmanı tavsiye ederim çok fazla lazım olmuyor ama fitil zeytinyağı fayda etmeyince şurup gerçekten rahatlatıyor
mraslan Ebru_91 zeytinyagını her gün mü veriyorsunuz acaba benim oglumda da yeni yeni kaka sorunu basladı. Hatta kan ilacından diye düsündüm geceb fitille yaptırdım fakat ilacı da kestim yarın 5. Gün olcak kakasını yapmadı daha