Edaltundag Bugün sağlık ocağı devletin verdiği damlayı verdi ancak ben olumsuz yorumlar olduğu için özel aldım bu markayı ancak eczacı haftada bir damla ver dedi biraz saçma geldi kullanan var mı ve kaç damla veriyorsunuz günde bebişim 4 ay 7 günlük
06elfber06 Edaltundag Ben de hep bundan kullanıyorum Bu sizin dediğiniz kan damlası çocuğun kilosuna göre vereceksin günlük Örneğin Bebek 10 kiloysa her gün 10 Damla vereceksin
nmt41 Edaltundag kullanıyoruz kilo başına 2 damla veriyoruz bizim kan değerleri düşük çıkıyor sürekli 14 aylık olmasına rağmen hala devam ediyoruz
Edaltundag Melike-emirasaf ben de şaşırdım bir de damlanın üzerinde 4 10 yaş çocuklara kullanılır yazıyor sizde de öyle mi eşimle kararsız kaldık verip vermemek konusunda
kizcegunes Edaltundag içeriği değiştirilmiş ve içinde şeker var artık. Arkasına bakarsanız görürsünüz zaten. Pancar şekeri mevcut. Bence değişme imkanınız varsa bestiron veya newvit alın
Edaltundag Uzayyy bana eczacı çok konsantre bir damla haftada bir versen yeterince karşılar dedi şaşırdım herkes farklı bir ölçü söylüyor nasıl yapsam bilemedim
Edaltundag Zeyneppppp 0bana eczacı çok konsantre bir damla haftada bir versen yeterince karşılar dedi şaşırdım
Edaltundag 06elfber06 bana eczacı çok konsantre bir damla haftada bir versen yeterince karşılar dedi şaşırdım
Zeyneppppp Edaltundag yok bizde sağlık ocağının ki iyi değil diye eczaneye sorupta aldık en iyisi hangisi ise onu alcaz dedik bu damlayı verdiler. Kilo başına 1 damla verilcek dediler her gün bizde o seklde yapıyoruz bir sorunda yaşamadık . Ama kimisi kullandığı halde bebeğinin demir değerlerinin düşük olduğunu söylüyor . Biz hiç baktirmadik daha yeni aldığımız için 🤷
Edaltundag Ecevren bir damla veren de var ben de bilmiyorum pazartesi gününe kadar bekleyeceğim sanırım bir doktora sorayım ben de en iyisi
Mrysmg Edaltundag olur mu öyle şey sakın her gün içilmesi lazım hatta siz en iyisi doktorunuza sorun cocuk kansiz olur bide
Gul__ Edaltundag bende kullanmıştım ikizlerim için doktorum kiloyla orantılı kullanmamızı söylemişti.ör:6 kiloya 6 damla şeklinde