Gllccnnn Evseldoku evet kum döküyor oğlunuz bol süt verin ve suyla destekleyin(doktor bize söylemişti ) doktora da götürün belki idrarında enfeksiyon da çıkar
Evseldoku 5 ay 10 günlük. Doktora götüreceğim ama bugün haftasını olduğu için bi sormak istedim. Su verince düzelir mi. Sadece anne sütü alıyor pek su vermiyorum ondan mı acaba. Anne sütü alan bir bebek nekadar su içmeli
Evseldoku Anne sütü alan bebek su içince böbrekler yoruluyor gibi bişi okumuştum. Çok vermeye çekiniyorum bu yüzden
Gllccnnn Evseldoku doktor bana emzir emzirdikten sonra içtiği kadar ver dedi 3 aylıkken olmuştu bebeğimde arada yine tekrarlıyor su veriyorum ben iyi geliyor yoksa hıysız mızmız sürekli ağlıyor uyumuyor çok sıkıntı anlayacağınız
Bebegimucizem Evseldoku idrar yolu bi kez olunca sonra tekrarlıyor diye biliyorum ağlaması huzursuzluğu var mı
Bebegimucizem Evseldoku bak canım diş de etken tabi ama idrarının renginde değişiklik gördüğünü söylüyorsun hafta sonu ama siz acile bi gidin idrar tahlili yapılsın
Muhendisannee Evseldoku bizim de olmustu susuz kaldigi zaman oluyomus bebekler kristal deniyo bol bol emerse gecer merak etmeyin
bebitos Evseldoku sıvısız kaldığı için o leke bol bol emzirmenz gerek su vermeyin Benım oğlumda oyle oluyordu sürekli emzirin düzelir
EsZe Evseldoku yeterli emmiyodur. Kızım sadece mamayla besleniyor. Mama reddi yaşamıştık 12saat falan asla mama içmemişti o zaman olmuştu. Beslenmeye başlayınca düzeldi. Bi de yeni doğduğunda olmuştu o zaman da beslenememişti
Selimveannesi Yetersiz beslenmeden dolayı oluyor susuz kalıyor idrar çıkışı azaldığı için enfeksiyon da olabilir sudan bisey olmaz sadece açken ve dıyacak kadar vermeyin
kiliclar [bilinmeyen] süt az olup iyi beslenemiyorsa oluyor diye biliyorum doktora götürün en kısa sürede
Ysmn18 Evseldoku aynısı bizde de oldu sağlık ocagindaki ebe önemsiz demişti 😡😡ama susuz kaldığı için oluyormuş karnı doyunca düzelmişti bir daha gormedim