Ayferde Bakcı arayışındaydım buldum ama fiyat daha vermedim pek bilgim yok yarım gün evinde bakıcak 2 izin günümde bakmicak vardiyalı olduğum için gecede bırakabilirim gece çocuk uyuyor zaten 4 bin TL nasıl iyimi sizce
Vera1810 Ayferde Merhaba Nerede yaşıyorsunuz 4000 lira istiyor Bence hemen anlaşın kaçırmayın gece de bakacakmış Şu an ben Yalova’dayım en az burada gördüm 18. K 19 k
Deletedmom_110 Ayferde Arnavutköy İstanbul az bence asgari ücüretin en iyisi yarısı veriyor arkadaşım hafta da 4 gün birde
NilayGokturk Kişi beklentisi, il faktörü, şahıs eğitimi deneyimi birçok faktör var bunu için. Anam babam usulu bakacaksa 5 bin yeterli
Ayferde NilayGokturk deneyimi yok 1tane büyük oğlu varmış merdiven temizliği yapıyormuş yorulduğu için bu ona daha rahat geliyo 4 bin var aklımda
Ayferde Vera1810 arnavutköydeyim yarım güne okadar çok değilmi ya bazej vermeyebilir bilirim eşim evde olursa daha o konuda anlaşmadık fiyat istiyodu
NilayGokturk Ayferde güvendiğiniz birisi mi birsürü şeyler okuyoruz. Aklınız bulandırmak istemem ama hasta zihniyetli insan çok. Öncelikle güven veriyorsa paradan kaçmayın. 4-5 bin tl bir cocuk sorumluluğu almak için cok az bence
ftmnr1523 Bakıcı fiyatları biraz piyasa meselesi. Bulunduğunuz yerin piyasasını öğrenin. Bakanlardan, baktiranlardan. Bizimki pazartesi başlayacak 5 bine anlaştık. Bize gelecek, 5 gün. Yarım gün gibi.
Ayferde NilayGokturk tanımıyorum kişiler aracılığıyla tanıştım güvenilir olduğunu kefil olduğu söylediler tanicam elbette benim endişemde o