MirAli BrcnBlgn pekmezi Prof doktorumuz önerdi zararından falan bahsetmedi ilk defa sizden pekmez ile ilgili zararlı diye duyuyorm
MirAli Selimveannesi kerem18_ tabi ki 1su bardağı hazır suya 1dolu yemek kaşığı pirinç unu kaynayan kadar karıştır 5dakika da kaynat kaseye dök 1tatlı kaşığı pekmez Ohh mis şifa olsun bebeklerime 😍❤️🌸yalnız ben irmikli pirinç unu var hazır onu kullanıyorum tavsiye ederim
Sevgitkn BrcnBlgn ne alaka ya 6 aydan beri veriyoruz. Yanlış bilgi vermeyin. Her sabah doğal keçi boynuzu pekmezi bir kaşık verilir yada kahvaltısına konulur. Sizin doktor enteresan mış. Bunca insanın doktoru nasıl vermiş o zaman 😏 pekmez sağlıkı mükemmel birşey varmı
Yalin MirAli ben de o bazılarına katılıyorum canım, sağlıklı bulmuyorum. Pirinç unu yerine yulaf unu ya da bebek irmiği tercih edebilirsin😉
MirAli Yalin irmikli pirinç unu bebekler için canım valla bize doktorumuz önermişken katılmayanlar oluyor tabi😑
Misterious Pirinç unu pirincin potasından yapılıyor onun da besleyici değeri yok ama tam pirinç unu pirincin kendisinden yapılıyor ve besleyici değeri yüksek o yüzden tam pirinç unu kullanılmalı diye biliyorum