asaf_58 Bebeğim 5 Ay 10 günlük iki gündür sürekli ağlıyor elleri ağızda, damağı kabarmış beyaz, diş çıkarıyor sanırım. Diş için kullandığınız bir şey var mı acaba. Uyku falan kalmadı, ağlamaktan uykuya dalamıyor 🙈
IKRA_21 asaf_58 Öncelikle sabırlar diliyorum çok zorlu bir süreç Rabbim ağrısız ateşsiz diş çıkarmayı nasip etsin bebişinize. Yeşil soğan verin eline kemirsin iyi geliyor havuç verin dişliği varsa dolaba koyup soğutun verin eline. Tetanil granül diye bir toz varmış dr.unuza yada eczaneye danışın çok etkili olduğunu duydum. Deneyin isterseniz
birkucukatahan asaf_58 calpol jel öneriyolar diş kaşınmasına engel oluyomuş ateslenir falansa dusuruyomuş 4 ayligiz daha belirtileri var ama kullanmadim daha
Sevgitkn asaf_58 biz bu durum için çok çekiyoruz arkadaşlarım kehribar kolyesi önerdi aldık netten yarın ulaşır inşallah elimize
IKRA_21 En etkili jellerden biri dentinox du ama bize hiç faydası olmamıştı. Ateşli ve huysuz olduğu zamanlarda calpol veriyorum.
asaf_58 Sevgitkn kehribar kolyesi ben de takıyorum şuan, salyasını kesmişti açıkçası ama sanırım diş çıkarmada işe yaramadı