Hayal123 Kızım 40 günlük anneler.. 3 gündür burun tıkanıklığimiz var serum fizyolojik ve aspiratörle sürekli çekiyorum her cektigimde mukus geliyor.. ama çektikten bir müddet sonra tekrar burnu doluyor sesler geliyor.. doktora gittik enfeksiyon yok dedi sadece temizleyin dedi.. ama ne bitmek bilmez dolulukmus anlamadım.. bebeğim nefes alamıyor doğru düzgün.. var mı başına gelen🙄
neslihanilbasarir Hayal123 benim bebeğimde öyle doktora götürmedim ama serum fizyolojikle açıyorum temizliyorum düzeldi diyorum rahatlıyor sonra yine tıkanıyor hırıltı gibi ses çıkıyor
alihakan Hayal123 beeen 🤷♀️ ben de aynı şekilde serum fizyolojikle çekiyordum anladımki meleğim üşüdüğüniçin burnu tıkanıyor uyku tulumu aldım terlesede çıkarmadım geçti şükür . çünkü diğer türlü üstünü çok açıp üşüyordu
Yagmurs Hayal123 bizde de var o sorun hatta genizden geliyo tıkanıklık. Burun spreyi ve şurup kullanıyoruz. Günde bir kez serum fizy. İle temizlememizi söyledi doktor, öbür türlü tahriş olmasın dedi
Hayal123 neslihanilbasarir evet hırıltı gibi ses geliyor sürekli burundan temizledigim gibi tekrar doluyor.. ne kadarlık bebeğin canim
Hayal123 alihakan üşümekle mi ilgili diyorsun🙄 doktor üşütmeye baglamadi çoğu bebekte olur dedi ama ben inanmadım.. bu kadar burunda doluluk bencede usutmekten olur
Hayal123 Yagmurs ben çok sık temizlemek zorunda kalıyorum çok tıkandığı için tahriş oluyor ama tikaninca çok korkuyorum 😐