ElZu24 kızlar oğlum 18 aylık ateşi 38.7..dün eve doktor çağırdım halsiz olduğu için doktoru kendisi geldi..ilaç falan verdi ama geçmiyo napıcağımı şaşırdım..ballı ılık su falan mı versem?boğazıda kızarmış sprey sıkıyorum her yediğini kusuyo..ne yedire bilirim kusmaması için lütfen bilgilendirin😔😔
Deletedmom0340 ElZu24 bizimde ateşimiz 3-4 gün sürdü 38,3 lerdeydi hep. Ben ilaçlarla düşürebildim canım. Paranox fitil ve dönüşümlü dolven ile. Üzerini hep incelttim ayrıca çıtçıtlı ile durdu. Yüzünü hep yıkadım eklem yerlerını sildim. Ateşimiz düştü şükür inşallah sizinkide düşer
yldrm986 ElZu24 geçmiş olsun canım 🙏🏻 İlaç tedavisi ve bol su içmesi çok önemli,dolven ve calpol 6 saatte bir dönüşümlü verebilirsin, ılık su ile duş yaptırabilirsin soğuk olmasın su,35.5-36 c iyi gelecektir.
Deletedmom0340 ElZu24 ya fitil en etkili olanı aslında canım. Üzüldüm ya inşallah geçer. Dolven keser mi ki? Küçük olunca insan cok birşeyde yapamıyor ters etki yaparsa diye
ElZu24 Deletedmom0340 evet fitil düşürdü ilacını ama 3-4 saatte bir yükseliyo ateşi..şu an ateşi yok uyuyo yavrum çok halsiz😔dolven ilaç ismimi?acaba baküde varmıdır?bi araştırayım teşekkürler♥️
Deletedmom0340 ElZu24 canım fitilin kullanma süresi var onada dikkat et olur mu? Ben fitil veriyordum sonra tekrar yükseldiğinde dolven veriyordum. Bir ondan bir ondan. Doktorumuz demişti dönüşümlü verebilirsin diye. Evet canım calpol gibi bişey dolven de. Baküde var mı bilmiyorum inşallah vardır baya etkili çünkü. İnşallah bu sondur yükselmez tekrar. Sağlıcakla büyüsün
Deletedmom0340 ElZu24 olsun canım sorun yok anladım ben demek istediğini. Bebeklerin ateşi olunca anneler daha bir kötü oluyor. Allah yardımcın olsun canım
ElZu24 Deletedmom0340 evet ona dikkat ediyorum..burda nurofen şurup var aslında o da çok etkili ama oğlumda işe yaramadı..kızımında dün ateşi 38.5 ti..ona şurup verince hemen düştü ateşi
Deletedmom0340 ElZu24 ya kızınızında mı ateşi vardı. Allah yardımcınız olsun nurofeni biliyorum ama eş değer mi bilgim yok canım. İlaçdan ziyade inşallah üzerini inceltmeyle falan atlatır. Bende iyice korkmaya başlamıştım 3 gün sürünce ama şükür geçti inşallah sizinkide gecer. Sağlıklı günler diliyırum tatlım🙏
ElZu24 yldrm986 yarın duş aldırıcam ama çok şükür 38i geçmedi hala ateşi 37.7 inşAllah yarına düzelir🙏🏻
ElZu24 Deletedmom0340 evet yaa ben grip oldum maske takıyodum onlara geçmesin diye ama geçmiş malesef..daha bende ayılamadım ama kendi hastalığımı unuttum resmen😕inşAllah geçer ya🙏🏻akşam 8den beri hiç yükselmedi 37.7 ateşi 2 saatte bir ölçüyorum..inşAllah yarına kadar iyi olur🙏🏻
Deletedmom0340 ElZu24 anneler hasta olunca cocuklarda oluyor malesef. Umarım geçmiştir miniğin rahatsızlıgı🙏
ElZu24 Deletedmom0340 evet geçti çok şükür bu gün hiç ateşi olmadı🙏🏻önerileriniz için çok teşekkürler♥️