Tugcekarakas İyi pazarlar herkese 😊 bebek arabası alacağım ama hangi marka hangi tür ne almam gerek karar veremedim. Hem uzun süre kullanabileceğim hemde kolay kapatıp taşıyabileceğim bir şey olsun istiyorum. Şuan bebeğim 1 aylık. Önerilerinizi bekliyorum.
ipek_61 Tugcekarakas çok uzun süre araştırdım artık yorum okumaktan beynim yanmıştı 😀sonunda elele markası aldım travel sistem çok da memnum sürüşü çok hafif rahat
Bebeminnie Tugcekarakas joie litetrax4 kullanıyorm çok memnunum, tek elle açıp kapatıp rahatça kullanıyorm ve sürüşü çok rahat
KuzeyiinAnnesii Tugcekarakas kesinlikle baston puset bak travel bakma puset kullanırsın 6 aya kadar sonra bastona geçersin en rahatı chicco liteway en güzeli travel alma kesinlikle
Fundaahmet Biz wellgro Q7 travel sistem kullanıyoruz katlanması taşıması çok kolay inanılmaz hafif tek başıma bebeğimle heryere çıkıp gidebiliyorum bi elimde puset bir elimde araba gayet rahat merdiven indirip çıkarabiliyorum 👌
glsmdrmn Ben doona kullanıyorum. Hem puset bebek arabası hem oto koltuğu oluyor. Yer kaplama derdi de yok. Aşırı memnun kaldım