yasee01 Kızlar merhaba bebeğim 5 dk emiyor sadece ve geri çekiyor kendini diğer göğsümü de almıyor napacam ben doyuyor mu doymuyor mu bilmiyorum
defnevedoruk yasee01 kaç aylık, çişli bezi nasıl, kilo alımı nasıl? kilo alımında doyup doymadığı anlaşılır
Hadianne yasee01 günlük 5 dolu cisli bez cikariyorsa sorun yoktur doyuyodur tabi kilo takibi de önemli ilk 6 ay her ay 600-1000 gram alması gerekir
tomvejerry yasee01 benim bebeğim de en fazla iki üç dk emiyor doğduğundan beri gazı yüzünden bide tazyik yüzünden çocuğumu rahat on dk emzirmedim 🤦🏻
yasee01 defnevedoruk 18 günlük 5 6 kere değiştiriyorum altini günlük geçen hafta gittik doktora kilo almış ama tedirgin oluyorum yine sariliktan hastane de yattı bi de ondan da korkuyorum sık sık emzirmeye calisiyorum
yasee01 tomvejerry bende emziremiyorum çok nadir 10 dk emdiği bi de uyuyor surekli uyandırmak da çok zor oluyor
irmaks0 tomvejerry benim de cok geliyor agzına doluyor tıkanıyor. 30ml sagıyorum ilk pompayla sonra emziriyorum uzun emiyor
tomvejerry irmaks0 bende elimle en az yarısını sağıyordum yinede hızlı geliyodu biraz emiyordu süt azalıyordu bu sefer doymuyordu ağlıyodu sağdığımi icmiyordu derken sagmayi bıraktım 🤦🏻