Esooo56 Annelerim Bebeğim 2 ay 7 günlük dünden bu yana elini emmeye başladı kilo alımı gayet iyi ama düşünmeden edemiyorum acaba doymuyor mu diye neden elini emiyor memeyi bırakıyor ısrarla vermeye çalışıyorum almıyor yerine koyduktan sonra elini emiyor
morrrrengiiii Esooo56 kesinlikle açlıkla alakası yok, bu onun gelişiminin bir parçası ellerini keşfediyor engellemeyin sakın devam etsin o şekilde gelişiminin iyi olduğunu gösteriyor bu
symozdag Esooo56 elini keşfettiği için ağzına götürmesi cok normal. Benim bebeğim 3 bucuk aylık sürekli elini ve parmagını emiyor 😂 bazen de kendilerini rahatlatmak için ellerini emiyorlarmış
Azragunes Esooo56 gün de 5 defa çişini yapıyorsa doyuyor demektir demişti bizim doktorumuz. Emme refleksinden dolayı yapıyor olabilir
Bett1 Esooo56 benim oğlum da 2 ay 9 günlük benimki doğduğundan beri götürebildigi kadariyla emiyor bazen avuç içini emiyor hatta kilo alımı baya iyi şükür o yüzden dert etme emsin ne olacak. Emzik emmiyor belki onunla ilgisi vardır bilmiyorum
Esooo56 morrrrengiiii symozdag Ay valla içim rahatladı kızlar çok sağolun ben biraz pimpirikliyim de çok kafaya takıyorum en ufak şeyi 🤦😂
Esooo56 Azragunes yapıyor yapıyor çok şükür emzik vermemiştim 2 ay boyunca şimdi de emzik almıyor devamlı meme istiyor sürekli emmesine rağmen elini de emince afalladım kaldım🤷
Azragunes Esooo56 bizimki de emzik biberon almıyor 🤦🏻♀️ 4.5 aylık kafayı yemek üzereyim nasıl alıştıracam bilmiyorum 1 ay sonra bakıcıya gidecek 🥹
Esooo56 Azragunes valla ya o kadar kötü ki almaması emzik yerine kullanıyor beni gece gündüz zor oluyor