nurgul1303 Kizlar kizim 6 bucuk aylik cok sinirli surekli bi bagirma ciglik atma halinde yani ne yapsam devam etti neden kaynaklaniyo olabilir ne yapmaliyim yardimci olabilirseniz sevinirim
beyzzsenturkk_ nurgul1303 sinirden değil de kendisini kesfettigi ve hosuma gittigi icin olabilir mi benim kız da 7 bucuk aylık evde çığlık atarak kosuyo durup dururken bağırıyor ilgi cektigini düsünerek daha da cıglık atıyo
beybiliko nurgul1303 eğer ağlama hali yoksa ses çıkarabildiğini keşfetmiştir, sesini tanımaya çalışıyordur, normal bir durum
iki_prens_annesi_ nurgul1303 gel sarilalim 7 aylık aman Allahım böyle bağırma yok suratını da görsen bazen gülerek bağırıyor sesini keşfetti hoşuna gidiyor bazende sinirden bağırıyor istediği olmayınca sabahları çok zorlanıyorum 7 de kalkıp abisini de uyandırıyor çığlıklarıyla
nurgul1303 beyzzsenturkk_ Yani olabilir 3 4 gundur fazlaca yapiyo yani artik baska bisey mi var diyede dusunmeye basladim ellerini yumruk yapip sıkıyo
nurgul1303 beybiliko Aglama hali yok aynen sadece bagriyo bi ellerini falan sıkıyo ama sinirli gibi duruyo bende oyle dusundum ama bi yandan da korkmadim degil
nurgul1303 iki_prens_annesi_ Haha aynen bazen gulerek yapiyo bazen sinirli sabahin yedisinde basliyoruz cigliklara
iki_prens_annesi_ nurgul1303 aynen bizde en geç 7 de bağıra bağıra abisini 8 de uyandırıyor çocukta haklı kardeşi uyurken onu susturabiliyorum ama o uyurken kardeşini susturmak mümkün değil