H12345 Kızlar 10aydır mığde ağrısıyla savaşıyorum endesokobi sonucu gastırıt çıktı sadece safradan da taş çıktı safrayı aldırdım ama asla ve asla rahatlamadım Aşırı derecede 10aya yakın hamıle gıbıyım hergun ve sureklı mığde ağrım kramplarım var Mığdeme ağrımın yanı sıra sıddetlı bir sancı gırıyor kıvranıyorum Uzun lafın kısası bır arkadaş bana bende böyle sıkıntı cektım doktorlar anlamadı ama benim gobegım düşmüş cektırdım rahatladım dedi sende bı araştır göster dedi Göbek dusmesı böyle belıtırler yapar mı ? Bilen varmı ?
Zumra_Fatma H12345 mide bulanti istahsizlik karin agrisi vs bunlar var isr evet göbek düsmesi diye bisi var evlenmeden once surekli duserdi gobegim korktugumda ve agir kaldirdigimda bide herkes göbek cekmeyi bilmez göbek kaldirmakda baya aciyo evde cozumleride var tabiki agiz ustu uzanin yere halinin uzerine havluyu rulo gibi sarın yuvarlak kısmı göbek deliginizin oraya gelecek 10 15 dk durun biraz agriyor ama hergun ac karnina bunu yapin ve takla atın 3 4 kere o da iyi gelecektir
Zumrakarakiz H12345 göbek dusmesi ve mide dusmesi de var mide bulantısı falan varsa mide düşmüş olabilir canım etrafında tanığın falan varsa göbek düşmesinden anlayan falan var mı diye köylü kısım daha iyi bilir ben mesela bilmiyordum eşim tarafı hep köylü kaynanamlara gittiğimde köyde ki kişiler var onlara yaptırıyorum böyle durum olunca
Oburiks H12345 canım yarın sabah aç karnına uzan kafanın altında yastık da olmasın sert bir zemine , dizlerini karnına çek, işaret parmağını göbek degiliginin içine bastır eger kalp gibi pit pit atıyorsa dusmemistir atmiyorsa düşmüş olabilir
H12345 Zumra_Fatma saydığınız tüm belirtileriniz var bende de . Ama gobegım falan agrımıyor .ıkı göğüs arası ağrı var mıde bulantısı hıc gecmedı asla geçmedi iltıhap olurda mide bulantısı olurmuş göbek dusmesıde mide bulantısı ve ıltıhap yaparmış Yanı arkadaş midene vara bulamazsan bılkı göbek dusmesı dedi. Yapan bırılerını bulacağım ıllakıde böyle bırey gerçekten varmı diye sormak ıstedım
Zumra_Fatma H12345 evet gercekden var insana cok tuhaf gibi geliyor ama sacma gibi ama dogrudur var yani çeken kisilerde binde birdir kimileride çeker ama söylemeyebilir yani neden bilmiyorum
Zumra_Fatma H12345 bende mide bulnatisi istahsizlik cokdu bide karnim kalp gibo atiyordu bide acayip zayifliyordum
H12345 Zumra_Fatma bende ıstahsızlık yok yanı mıdem çok dolu hıseedıyorum ama aslında açım benı en çok yoran mıde bulantısı ve anıden gören kramplar
Zumrakarakiz H12345 göbek dusmesi gibi mide de düşer aşağı doğru göbeğine doğru duser aç karnına yere yat sırt üstü dizlerini karnına çek sonra parmağını midene doğru bastır biraz kalp gibi atıyorsa dusmemistir aynı şekil göbek için de yap bastır atıyorsa dusmemeistir atmıyorsa dusmustur