Sibeldicle_0404 Mrb kızlar benim kızım 6 ayına girdi şunu merak ediyorum 6 ayliken tam oturur mu ? Yani desteksiz
1bebi1anni Sibeldicle_0404 kasları yeterince güçlendiyse 6 ay yeterli bir ay desteksiz oturabilmesi için
Ktiryaki Sibeldicle_0404 her bebeğin yapısı farklıdır beş buçuk aylıkken destekli oturma yaptık altı buçuk aylıkken de desteksiz oturdu kendi kendine . Bebekten bebeğe değişen bı süreç arkadaşimik bebeği var sekiz aylık desteksiz oturamiyor
Eailesi4 Sibeldicle_0404 ikizlerim var biri 6 ayda desteksiz oturdu diğeri 8 ayda her bebeğin gelişimi farklı oluyor
Bilgeebaby Oturabilir kızım 5 ay 6 günlük sürünüp geri oturuyor istediği yerde. Ama her çocuğun bunu yapma zamanı ayrıdır
1bebi1anni Sibeldicle_0404 oturur daha 8. Aya kadar zamanı var, benimki öyle destekli oturdu 7. Ayda oturmaya başkadı kendi kendine, ama arkadaşımın çocuğu aynı ayardalar benim oğlumla, o 6. Ayında desteksiz oturmaya başladı çok fark ediyor bebekten bebeğe
Eailesi4 Sibeldicle_0404 geç olmuyor her bebeğin gelişimi farklı huyları farklı hiç böyle şeylere takılmayın bı bakmışsın oturmuş bı bakmışsın yürümüş
plajterligi Sibeldicle_0404 bebekten bebeğe değişir 8 aylıkken desteksiz oturanda normal 5 aylıkken desteksiz oturanda normal ❤️ benimki de 5.ayında desteksiz oturmuştu tamamiyle bebeğinizin kendi gelişimiyle ilgili ve daha vakti var oturabilmesi için
Ceys Sibeldicle_0404 6ay 8 günlük bir kaç gündür daha güzel oturmaya başladı ama.yine de devriliyor saga sola
Cekiyorum_Gulumse Sibeldicle_0404 kızım ek gıdaya başladığında tam 6 aylikti mama sandalyesinde oturmuştum oturuyordu