Gizemre Kızlar sabah 7 den beri 37 günlük oğlumu uyutmaya çalışıyordum en sonunda gerçek Anne karnı sesini indirdim internetten ilk önce gülmeye fln başladı sonra 10 sn içinde uyudu kendiliğinden sallamama bile gerek kalmadı ne kadar açık kalırsa ses o kadar uyudu bizimki 4 saattir uyuyo yeni yeni uyanıcak şimdi deneyin bence 😂😂😂🙏🏻
Pakjin Gizemre şu uyku devam etsin dile benden ne dilersen bacım delirmek üzereyim uyudu kız 😂😘😘😊😊 ama umarım devam eder uykusu mutlaka yazacağım sana
Pakjin Gizemre bak benim de kafam karıştı sanki sorun olur mu o sesle rahatlaması doktora falan sormuş muydun canım
Cicianne Ya anne karnındaki sesi dinlerse devamlı dış dünyaya adaptasyonu daha zor olmaz mı acaba ? Kendini hala orda zannetmesi gelişimini olumsuz etkiler mi ?
Gizemre Belisss app storede iPlay diye uygulama var onu indirdim müzikleri ordan açıp indiriyorum telefonum android olmadığı için YouTubedan indiremiyorum sadece açıp öyle dinletebiliyorum
Ozge2828 Pakjin benim doktorum gaz sancısı olduğunda elektrik süpürgesi aç felan demişti en son artık zapt edemezsen arabaya bindir gezdir dediğine göre o ses sikinti olmaz bence. Sonuçta kapkaranlik sessiz bir ortamdan çok başka bir ortama geçiş sağlıyorlar
babylove3003 Ozge2828 aslında ben hiç kafama takmazdım ama kaynanam herkese “bana gelmej için ağlıyor” dediği içib sinirleniyorum
ozgevolkan Gizemre bende onu yapıyordum sussun uyusun diye hep anne karnı sesi dinletiyordum şimdi 6 aylık oldu bii alıştı hep istiyo benden söylemesi 🤗
EfeninAnnesiii Benim bebeğim 4 aylık bende YouTube dan piş piş + elektrik süpürgesi sesi indirdim onunla uyutuyorum (bunu yazarken bile o çalıyor Bi yandan düşünün) alıştı bunla uyuyor napalım bizde alıştık eşimle beni bile uyutuyor 😂