Nacafa Mihradenzeyno Migros’un minies markalı ürünü çok iyi bu konuda hem yarakları kalın hemde aşırı büyük ve uygun fiyatlı
livanurvealpinannesi61 Mihradenzeyno benim için fiyatı değil içeriği önemli en çok memnun kaldığım sleepy natural yenidoğan ve ebebek baby me yenidoğan ıslak mendil
Prenses_annesi04 Mihradenzeyno Trendyol da turcco baby ve slpey alıyorum 12 li halde bazen 160 bazen 200 TL civarı kızım doğduğundan beridir o halde kullanıyorum ve memnunum da ikisindedne
Elifdemir1907 Hesaplı olurmu bilmem ama şuana kadarbkullandigim en iyi ıslak mendil Jenny willy pembe olan pembeyi bulamadigimda mecburen sarısını alıyorum ama petek dokulu olduğu için çok güzel temizliyor ve kesinlikle yumuşacık tahriş de etmiyor silerken
livanurvealpinannesi61 Elifdemir1907 en iyi mendil o mu sizce içi parfüm alkol deterjan kimyasal dolu yani
Eliferva68 A101 de bazen 10 TL alışverişe uni Baby ıslak mendiller 4 lü paket 30 tl oluyor takip ederseniz stok yapabilirsiniz
Elifdemir1907 livanurvealpinannesi61 henhangi bir sorun yaratmadı kullanirken içerigini bilmiyordum 😶🌫️ kızma ne bilim arastirmamasitim ben sadece kullanım yönünden memnundum ona bakarsan içinde saf su var denilen en iyi markalar bile kart mendiller popoyu pişik yapiyo o zaman al eline bir tas su ve pamuk onunla sil bu kadar dogalini arıyorsan en doğalı bu canım
livanurvealpinannesi61 Elifdemir1907 ben sleepy natural yenidoğan kullandım hiçbir sorun yaşamadım her mendil her bebeğe iyi gelmez parfüm VS de idrar yolu için zararlı o yüzden söyledim