Kucukkusunannesi Selamlar , oğlum 13 haftalık ama ilk defa bu akşam bu kadar çok hareketliydi. Yatakta sürekli dönüp durdu, ayaklarını indirdi kaldırdı başına gelen var mı
10bugra05 Kucukkusunannesi o hareketlilik hiç gitmiyor bizde sürekli kıpır kıpır kendini uyandırıyor o yüzden iki tarafına yastık koyuyorum hareket etmesin diye ama yine aynı kundak da yaptırmıyor zaten çok sıcak bende istemiyorum
Kucukkusunannesi 10bugra05 internette uykuda hareketli bebekler için hiç hoş şeyler yazılmamış endişeye düşürdü beni de..
Babyalpymeetoo Anneyi çaresiz bırakan ama sanırım en tatlı konu 🥰 beşikte akrobatik hareketlerle geceyi geçiriyor bazen çok komik geliyor o halleri bayılıyorum Artık bu haftalardan itibaren daha bilinçli olmaya Başladı Başladı bebeklerimiz gündüz yapmayı öğrendiği her şeyi gece uykusunda bile denemek isteyecek bu biraz böyle sürer biz 5 ayı nerdeyse bitiriyoruz 3. Aydan itibaren gece durmuyor Siz de durdurmaya çalışmayın anlıyorum uyusun uykusunu alsın diyorsunuz ama bunlar bebek ve engellenemezler 😊
Kucukkusunannesi Babyalpymeetoo yok hareket etmesi önemli değil, aslında zararlı değilse bence hiç sakıncası yok ama bir kaç yazı okudum internetten, hep bir problemin olduğundan dem vurmuşlar çok endişelendim😔
Semaemrahamza Oğlum da 3 ay 24 günlük kollarını hafif kundak yapıyorum uykuya dalınca açıyorum öyle daha rahat ediyor
Kucukkusunannesi Çocukta belli başlı vitamin eksiklikleri, uykuda hareket bozuklukları falan yazmışlar