ssunacicek Kızlar oğlum hem mama hem meme gidiyo normalde her gün kakasını yapardı en kötü iki güne bi yapardı smdi 3 gündür yapmıyo ama huzursuzda dğeil karnı şişte ddeğil yapsın diye üç gündür günde bi kere mamasına zeytin yagı koyuyorum banamısım demiyo yarın 4 gün olcak bi anda nedn böyle olmus olabilir haftaya çarsamba günü 3 aylık olcak napabilirim yapabilmesi için ? Normal mi bi anda böyle olması ?
gokcekocyigit07 ssunacicek 10.güne kadar normal, 11 günden itibaren doktora başvur, öncesinde ise çay kaşığına zeytinyağı koy, içine de biraz sütünden damlatıp ver 🙏🏻 Daha sonraki günlerde de fitil kullanırsın
Senelll ssunacicek canim neden her yazida bunu okuyorum bebegin kilo almasi icin zaten her gun yapmamasi lazim benim kizim 4 gun yapmadi doktor bir hafta yapmazsa sıkıntı dedi hergun yapiyorsa acayip yani
Mercosey ssunacicek mamasını nasıl hazırlıyorsunuz? Biberona önce su konacak sonra mama. Her zaman tam ölçü yapılacak, yarımlı buçuklu olmaz. Bunlara dikkat ediyorsanız hiiiiiç telaş yapmayın. Siz de içtiğiniz suyu arttırın çünkü emiyormuş. Zeytinyağına devam edebilirsiniz
Biri1 ssunacicek oğlumdada 3 ayda bu şekilde başladı be 1 buçuk yaşına kadar kabız devam etti.3 ay 6 ay arası kakasının kıvamı normaldi ama yapmazdı ek gıdaya geçince kabızlık başladı.demem o ki kakası cıvıksa 1 hafta yapmaması normal ama kuruysa kabız
ssunacicek gokcekocyigit07 bende 10 günü beklyprum artık bi anda olunca tuhafıma gitti genelde tasardı hatta ama aksine de sürekli gaz cıkartyo ama 5 dakikada bir kendi cıkartyo
gokcekocyigit07 ssunacicek senin yediklerinden, mamadan, büyüme atağından her şeyden olur kabızlık, stres yapma, dediğim gibi takipte de kal, geçmiş olsun 🌸
Mercosey Senelll yok öyle bir şey korkutmayın insanları. Her gün ⅚ kere yapardı yine de 1 kilonun üstünde alırdı kilosunu 3 aylıkken.
ssunacicek Mercosey ona cok dikkat ediyorum yaa suyu da mamasınıda hiç ölçüsündne gram şaşırmııyorum milimi milimine ayarlyorum ne boş su içsin ne kabız olsun diye canım
ssunacicek Mercosey bende de öyle 2 aylıkken 5 kilo 100 gramdı smdi daha tartmadık ama ozamandan bu zaman aldı kilo belli tipinden ama işte bi anda olunca yediklerimde hep aynı gaz olmasın diye genelde aynı seyleri yiyiorum
Mercosey ssunacicek bi şey olmaz o zaman normaldir. Takipte olun karnında sertlik olursa sıkıntı zaten huzursuz olur bir sıkıntı olursa
ssunacicek Mercosey işte oda yok ne şişlik ne huzursulul ama gaz sayısı çoğaldı sürekli çoakryo kendi cıkarıyo bide zorlanamdan
Ahsenlivaninannesi ssunacicek bebeklerde dönem dönem kabızlık sorunu yaşanıyor kızımda yeğenimdede olmustu sadece anne sütü ile beslenseydi 10 güne kadar bile normal sayilabilirdi ama mama da alıyormus 5 inci gune kadar yapmazsa mutlaka bir doktora götürün sizdende beslendiği icin sizde kayisi incir falan yiyin oda süte gecer
ssunacicek Ahsenlivaninannesi aynen bende öyle düşündüm yarın alıcam kayısı üstüne ılık su içicem bakalm ne olcak