redizepol1 AlfaAnne yok vallahi değil emin olmak için kaç defa çıktım baktım biri var ve ben bakınca hemen dönüp Kafa sallıyor
Minikmucizemmmmmm Aseliiimmm flaş kacarsa direkt üstüne ceker polis i aramak daha mantıklı sanki sanki kendım olayın içindeymiş gibi bende korktum
KLORAK redizepol1 ay kız ben burada korktum, mutfak tezgahım cama bakıyor ve hemen karşı binamın alt katında ölü külleri ve ölülere makyaj yapılan yer var 😣 of gece mama yapmaya kalkınca korkudan zıçmam inşallah, haber et olur mu komşundan haber gelince
redizepol1 KLORAK pprensesannesii Baybars02 Seraysarp nilinannesiiiiiii Beasey Minikmucizemmmmmm Mree ZMRAMOM Aseliiimmm Berko Sena80 nilinannesiiiiiii jap Deeenizzz iremnazshn Mrvll biradamavisi Deletedmom_110 iremnazshn Semaaa39 Deeenizzz Aseliiimmm nilinannesiiiiiii Ozgzcn Beraninannesii nolmuskine Berko AlfaAnne Umut35 Khaleesiii Adababy Deeenizzz Minikmucizemmmmmm Adababy Arkadaşlar göz yanılması değil. Bende öyle sandım ve 10 kere çıktım balkona ben çıkınca bana kafa salladi. Neyse komşuyu bekleyemedim polisi aradım. Bi baktım gitmiş. Şuan da yok. Polis de gittiyse gelmeye gerek yok dedi. Şuan uyuyamiyorum. Oturdum sinirden ağlıyormm. Sabah ilk isim karşı komşuya gidip sormak olacak. Asla göz yanilmasi degil. Çok eminim. Ben kafamı çıkarıyorum hemen bana donup kafa sallıyor
Baybars02 redizepol1 bidaha çık bağır camdan hayırdır diye. İllaki sese diğer apartmanlardan çıkan olur. Korktuğunu belli etme birde foto çekip atar mısın çok merak ettim cidden
Seraysarp Balkon fobimde oluştu artık. Polisi arayın eğer orada insan olduğuna eminseniz ve gerçekten size kafa sallıyorsa veya bi gölge falan olma ihtimali var mı
KLORAK Deletedmom_110 kız hristiyanların tabutu açık oluyor ya son yolculuğuna süsleyip yolluyorlar takım elbise erkeklere ve ten makyajı kadınlara da elbise ve makyaj iremnazshn
Aseliiimmm Minikmucizemmmmmm aynen ya bende merak ettim göz yanılması olamaz bence her seferinde olmaz yanı aynı şey
Zuleyhadere Berko aynı bende keşke okumasaydım çok korktum odanın kapısı açık yatıyoruz şimdi kalkıp örtücem bebem uyuduktan sonra
nilinannesiiiiiii merak ediyorum haber ver suan yataktayım inanki korktum kocam yanımda biran kendimi hayal ettim bi