Elifmirannesi12_05 Merhaba kızlar 💝 kızımın kıyafetleri için minoris organik bebek deterjanı kullanıyorum .. yanında leke çıkarıcısını da kullanıyorum ama çıkarmıyor ya ne önerirsiniz lütfen yardım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🙏🏻
Dilocan33 Elifmirannesi12_05 ayni sikinti bizde de var. Makinaya atmadan leke cikarici kullaniyorun o geciriyor ama e-bebekte sprey varmis herkes cok ovuyor ondan almayi dusunuyorum. Beyaz sabunda etkili diyorlar ama. Deterjan olarak boron kullaniyorun icerigi temiz diye.
Glitter Elifmirannesi12_05 kaka olan kiyafeti suyun altinda biraz temizledikten sonra sivenonun dogal camaissir suyunda bekletip citiliyorum, beyaz sabunla citileme de cikartir.
Nisa6701 Elifmirannesi12_05 canım hıc leke cıkarıcı falan kullanmana gerek yok eger butcen uygunsa amwayın bebek deterjanını al hoc akıtmadan dırek atıyorum ve tertemız sekılde cıkıyor
Elifmirannesi12_05 Huzurum42 Nisa6701 çok teşekkür ederim deneyeceğim peki içeriği temiz mi deterjanın araştırdınız mı
Mucizebebek Elifmirannesi12_05 dalan roxy lavanta kokusu müthişş😍 40 dakika programında 60 dercede yıkıyorm tertemiz çıkıyor küçülmüyor da
Okyanusolmak Elifmirannesi12_05 dalan roxy kullanıyordum. İçeriği değişti diye minorise geçtim ama deterjan hiç çıkarmıyor lekeleri. Gerçekten temizliyor mu bu deterjan diye düşünüyorum ben de 🙄
Ozge1994 Elifmirannesi12_05 beyaz sabun iyimiş diye duydum ama denemedim bir arkadaşım ötle çıkarıyormuş
Eslem_Somuncu Elifmirannesi12_05 valla asiyodum baktim çıkmamiş leğene camasir suyuna sicak suya bastim gitti snra tekrar yikatcam napim
Caca Elifmirannesi12_05 ben dalinin sıvı deterjanını kullanıyordum aynı şekilde geçmiyordu. Dün ilk kez ön yıkama gözüne yarım ölçek ariel koydum normal göze de yine dalin koydum beyaz ve açık renklilere. Eski lekeler bile geçmiş tertemiz olmuştu valla mutlulukla astım sabah 😂😂