Tazeannee11 Merhaba. Kızımın küçülen kıyafetlerini satmaya karar verdim. Bir çoğu tertemiz. Fiyatları da gerçekten uygun tutmaya çalıştım. Satışı dolap üzerinden yapacağım. Buraya fikir olmayı açısından bazılarının fotoğrafını atacağım. En sonda dolap sayfam da var. Kıyafetlerin çoğu 12-18 ay aralığı fiyatlar da 40-50 tl civarı. Elimde yüklenmeyi bekleyen 1 koca hurç dolusu kıyafet var onlar daha da küçük bedenler. Onları da zamanla yüklemeye çalışacağım. Toplu alımda kargo ödemesini ben karşılayacağım.
Barbekusos Kızım olsaydı degerlendirirdim hepsi tertemiz ve güzel gözüküyor:) üstte kalsin,iyi satışlar
Bugleminannesi28 Genel olarak yazlık elbiseler 12-18 aynı ayakkabı numarası nedir ve fiyat nedir gardrops isminiz var mi
Tazeannee11 Bugleminannesi28 dolap üzerinden satış yapıyorum aslında bütün kıyafetler orada yüklü isterseniz oradan bakın beğendiğiniz olursa gardropstan da satabilirim. Dolap ismin sumbuleh ayakkabı da 22 numara
Tazeannee11 Bugleminannesi28 12-18 ay olanlar yazlık ama 6-9 9-12 kışlık olanlar da var ama daha yüklemedim
Bugleminannesi28 Tazeannee11 kışlık 12-18 olsa iyi olurdu. Babet 22 numara iyi ama bir yaşa olur mu onu bilemedim genelde 20-21 oluyor ya ne kadar fiyat
Yagmur08 Dolapta beğenen bendim büyük ihtimalle sepete attıkları alacağım fiyat teklif etmedim son mu bu fiyatları bana yazar mısınız ?