Baldancocuk Aranizda cocuguna bademcik ameliyati yaptirmis olan var mi? Benim cocugum cok sık hasta oluyor bir ayda bazen iki sise antibiyotik bitiriyoruz ama bu ay 3. Sisemizi aldik artik cok yoruldum gercekten minyon bir cocuk bademcikleri buyun yuzune gore boylelikle yemek konusunda da istahsizligi normal cocuklardan daha ust sinirda yasiyor cunku yutamiyor bogazlari cok agri yaptigi icin.. sorum su ki bu konu hakkimda bir cok yazilanlar soylenenler bademcikleri aldirmamam bir coguda vucuda antibiyotik girisi cok oluyor ve cabuk hasta oluyor istahsizlik da fazla … araniz da varsa bilgi verir misiniz bademcik ameliyatiniz hakkinda
Baldancocuk Aldirdigimda pisman olmak istemiyorum bosuna aldirdim demek istemiyorum aldirmasam bu sekilde surekli eziyet ediyor misum gibi hissediuorum cocuguma
Dhi benim 6 yaşından beri bir badmciğim yok. hastalık dışında daçok büyükmüş almış doktor. hatta şu an oğlum da da var ve muhtemelen aldırıcam ileride bir kaç dokotora sorun bence bi arkadaşım törpüleme mi ne yaptırdı