Atlas-12 Anneler bebeklerinizi ne zaman oturtmaya başladınız bugün doktorum 6.ayda destekli 8.ayda desteksiz dedi bana çok geç geldi sizler ne zaman başladınız
Yesodiyorlar Atlas-12 5 aylık şimdiden bırakınca desteksiz oturuyor asil atlas doktoru istiyorsa otursun ama dikkat edin dedi
Mervetnl Atlas-12 3,5 ayda kucakta oturmaya başladı. 6 aylık olucak cmt günü artık oturuyor desteksiz tabi devriliyor ama pratikle toparlicaz gibi duruyor 😌
Durusunannesi Atlas-12 4 aylikken kucakta oturtmaya başladım sonra yavaş yavaş zamanı uzatarak koltukta destekli oturttum. 5 ay 20 gunluklen desteksiz oturabiliyordu. 8. Ay çok gec
hurmakusi Atlas-12 4 aylikken kucakta oturmak istedi oturtup tutuyodum 5 aylik kendi oturmak istedi dr destekli oturtun. Kendini tutuyo dedi Oyle gunde 5 dk oturttum suan 6 aya yeni girdi 1 haftadir desteksiz oturuyoruz
Nurseoz_55 Atlas-12 4 aylıkken destekli oturtmaya başladık 6 aylık olduğu günden beri desteksiz tek başına oturuyor
meyrakalpben Atlas-12 3buçuk 4 aylıkken başladık kısa kısa oturtuyodum şuan 5 aylığız hala destekli oturuyor ama bir aya kalmaz kendi oturur gibime geliyor