Susamtanesimoms Linahilal bizde öyleydik o aylar hatta bu ay civarı yarım saat bile zor uyuyup uyanıyordu belki atak filan olabilir, duş filan olmadı aldırın oda yorar
Femme1 Linahilal düzel bi dus ve yarım kundak ile rahatlar uyur. Dun oğlum da öyleydi aşırı uykusu vardı bi türlü tam uykuya dalmayinca. Bide banyodan sonra masaj yaptım uyudu çok şükür
_Goktugunannesi__ Linahilal 8. Ayına kadar çektim yarım saat 1 saatte bir utanıyordu gündüzleri zaten akşama kadar sallarsan uyuyordu yoksa mümkünatı yok şuan 1 yaş 1 aylık yeni yeni gece uykuları düzene girmeye başlıyor 3 4 sefer emmek için mızlıyor gündüzleri zaten uyku dene bişey yok yarım saat 40 dk uyuyor bu şekilde yani
motherofLeyla Linahilal valla yapacak bişey yok kafayı yiyip oturacaz dünden beri delirdim ne gece uyuyo ne gündüz 5 aylık anlamıyorum ya benim ağzım ayrılıp kalıyo bu bebekler nasıl dayanıyor
Linahilal motherofLeyla yeninle ya sabah 6 dan belli ayakta uyutuyorum yarım saat sona tekrar kalkıyor kafayı yemek üzereyim hayla da uyanık
Hll94 Bebeğim 1 ay 12 günlük gündüz 10 dk uyursa 5 saat uyanık kalıyor bu şuan Sabah 6.27 ve gece 2 de uyanan bebeğim daha uyumamak için tepiniyor artık sinirimden ağlıyorum migrenden basım ağrıyor gözlerim bulanık görüyor