arttevhide Sezaryan oldum ve bugün 5.günüm sırt üstü uyumak çok rahatsız edici oluyor artık. Kontrolüme henüz 2 gün var hala yaram kapalı. Sağa veya sola yatmamda bir sakınca olur mu?
ayseavan70 arttevhide bende sezeryan oldum 17.gunumdeyim hep yattım yan sırt üstü kalkması daha zor geliyordu.neden hala açmadiniz sargiyi ben 2.gun açtım kurusun yara diye doktorum da öyle soyledi
Durusmom23 arttevhide ben korkudan yan yatamıyordum ama yan yatmakta sıkıntı yok demişti doktorum hatta 7.gün kontrole gitmiştim yüzüstü bile yatabilirsin demişti ama ben yatamadım o ayrı
Esleminannessi arttevhide sağa sola yatabilirsin. Ameliyttan çıktığım gece sağa sola yatmaya başladım. 2. Sezeryanı oldum🥳 ilkinde dd yatmıştım hep😅
cimcime1018 arttevhide Hep sağa sola yattım ben çok zor kalkiyodum o şekilde bile. Sırt üstü asla yatamamistim. Bant konusuna gelirsek de eve 2. Gün geldiğimde çıkartmistim açık kaldı hep yara
Aslan2103 Bana hic duz yatman lazim falan demedi. Ben uatamadim o ayri. Bandajida 1 hafta sonra kendin sokebilirsin dedi
Adatanis arttevhide bende sezeryan oldum korktum yan yatmaya doktor seni kaç kat diktik biz hiç bişey olmaz yat dedi yattım korkma dikkat et sadece acıtma 🌸