poyrazemir Joie Litetrax 4 Travel Sistem Bebek Arabası satılık 1 ay kullandık Ve tekrardan bize bebek arabası hediye geldiği için satıyorum e bebek fiyatı 9.500 ben 7.500 e satıyorum
Yusufagahinannesi poyrazemir internette 6 binden başlıyor fiyatları ürünü kullanmışsınız 2. El ve inanılmaz bir rakam yazmışsınız gerçekten garipsiniz
Benguu_72 poyrazemir bu fiyat nedir insanlar maddi durumları iyi olmadığı için zaten ikinci el alıyorlar Siz Sıfıra yakın fiyat koymuşsunuz Ben eski Travel sistem bebek arabamı puseti ile beraber 2.500′e vermiştim
Mucizem0111 Ürünü baya pahalı yazmışsınız e bebekte joie de sepette net %25 indirim ile aynı araba hemde pusetli Şekilde 4500e düşüyordu hala geçerli ise faydalansın ihtiyacı olanlar
karamuratbenim poyrazemir genede pahalı değil mi, hani insanlar 7 bin vererek kendilerine sıfır da alabilirler. İkinci el bakan birinin durumu yoktur zaten ondan bakıyordur. Düşürün bence
poyrazemir Pusetiyle birlikte 7.500 bu fiyata bu değerde güzel araba bulamazsınız ve 1 ay kullandık oda herzaman değil